fbpx

Kádár Kocka Felújítás

Korszerű és energiatakarékos
megoldásokkal dolgozunk és akár 30 nap alatt tető alá hozzuk.

 

 

Felujitando Kádár Kocka - Lakásfelújítás

6

év tapasztalat

+65

felújított lakás

+100

elégedett ügyfél

Teljes felújítás, tervezés

Az építészeti tervezéstől a kivitelezésig segítünk, hogy az eredmény minden tekintetben tökéletes legyen.

Festés

Profi glettelésnek köszönhetően sík hibamentes felületet készítünk. Amit Minőségi festékkel fedünk le, hogy hosszú távú frissességet és védelmet biztosítsunk az épületnek.

Nyílászáró csere

Professzionális telepítőink gondoskodnak a precíz beépítésről, biztosítva a tökéletes szigetelést és az energiahatékonyságot

Egyedi átalakítás

Bármilyen különleges igénye vagy elképzelése van, szívesen megvalósítjuk, hogy az otthona teljes mértékben tükrözze az Ön stílusát és szükségleteit.

Tetőfelújítás

A tetőfelújítás során az energiamegtakarítást és a tartósságot is szem előtt tartjuk, biztosítva az optimális védelmet az időjárási viszontagságokkal szemben.

Gépészeti munkák

 • Teljes körű gépészeti szolgáltatásaink magukban foglalják a fűtési, szellőztetési és légkondicionálási rendszerek tervezését, kivitelezését és karbantartását.
 • Modern és hatékony gépészeti megoldásokkal javítjuk az energiahatékonyságot és növeljük az otthoni kényelmet.

Komplex megoldást kínálunk, szakértők vagyunk.

Mindent egy kézből a beszerzéstől kezdve egészen kivitelezésig.

Az egyedi igényekre szabott megoldásaink célja, hogy minimalizálják a környezeti hatásokat és csökkentsék az energiaszámlákat.

Bízza ránk a lakásfelújítást, hogy olyan korszerű, energiatakarékos  és komfortos eredményt kapjon, amivel garantáltan elégedett lesz.

 

Lakásfelújítási szolgáltatások széles skálája elérhető

Előre lefixált időben végzünk, nem csúszunk ki a határidőből

100% Garanciát vállalunk az általunk végzett felújításokra

Minden munkafolyamatra meg van a megfelelő emberünk

Kérje kötelezettségmentes
lakásfelújítási ajánlatunkat!

Miért javasolt felújítani egy Kádár Kockát?

A Kádár-Kocka házak többsége már több mint 40 éve épült, melyeket jellemzően a családok saját részre barátok bevonásával építettek. Ebből adódóan törekedtek legjobb tudásuk szerint eljárni az akkor rendelkezésükre álló minőségi anyagok felhasználásával.

Azonban mára megtapasztaltuk, hogy az akkori kivitelezés többesetben hiányos és a jelenkor elvárásaihoz képest korszerűtlen.
A tető szerkezetében nem jellemző a hőszigetelés, tető fóliát sem építettek be a cserép vagy pala alá. A fődém hőszigetelését sok esetben salakkal oldották meg, amely egy ipari melléktermék és ma már tudjuk, hogy az egészségre káros hatással lehet.
Az akkoriban beépített fakeretes nyílászárók idővel elhasználódnak, megvetemednek, emiatt a záró és hőszigetelő képességük meg sem közelíti a korszerű nyílászárók hőszigetelő képességét.

A régi családi házak villanyszerelését többnyire bandázsolt vezetékekkel földelés nélkül építették ki, a kötések szigetelését bandázsolt szalaggal tekerték be. A hálózat több pontja ennyi idő alatt veszít szigetelőképességéből, ezáltal zárlat, áramvesztés keletkezhet, továbbá tűz- és balesetveszélyes.
Az épület gépészet vezetékezését horganyzott csőhálózattal építették ki, amelynek hátránya, hogy idővel könnyen kilyukad és ezáltal csőtörést okoz.

Alapzat: A talajnedvesség ellen rendszerint emelt földszint építéssel védekeztek, többnyire homokkal töltötték fel a belső teret. A direkt felázást valóban elkerülték ezzel a módszerrel, de a pára ellen nem véd, jellemzően dohos, nyírkos belső levegőt eredményez.

Ugyanakkor összességében elmondható, hogy a kádár kocka néven ismert ingatlanok szerkezete és falazata igenis időtálló és tartós, viszont a mai energiatakarékosság és fenntarthatósági elvárás sokkal magasabb szintű műszaki tartalmat igényelnek, emiatt szükségszerű az állapotfelmérés és az alábbi korszerűsítéseket elvégezni:

Tetőfelújítás hőszigeteléssel:

 • födémfelújítás, salakanyag eltávolítással
 • mennyezeti hőszigetelés

Nyílászárók:

 •  nyílászáró csere (korszerű fa vagy műanyag)
 • árnyékolástechnika csere
 • magas hatásfokú hőszigetelés

Villanyszerelés:

 • hálózat cseréje korszerű kiosztással és védelemmel

Épület gépészet:

 • öt rétegű csőhasználattal, hálózat kiépítése
 • korszerű fűtés- és hűtésrendszer kiépítése

Aljzat:

 • felbontást követően, hő és vízszigetelt párazáró rétegek betelepítése

Ez csupán néhány példa arra, hogy miért érdemes felújítani a Kádár-Kocka házakat, melyek egyébként jó szerkezettel és mérettel rendelkeznek. A felújítás által biztonságos, modern és energia hatékony otthon teremthető, fenntartva a régi épületek karakterét és időtállóságát.

Határidő Garancia

Az elkötelezettségünk nem csak a kiváló munkavégzésre terjed ki, hanem arra is, hogy minden projektünket időben és határidőre fejezzük be. Ez  nem csak ígéret, hanem hivatás is számunkra.

A határidő garancia része a pontos projekttervezés. Szakértő csapatunk kidolgozza az optimalizált ütemtervet, hogy minden fázis és munkafolyamat időben és precízen valósuljon meg. 

Ha Ön is szeretne egy kényelmes, energiatakarékos otthonot teremteni, ne habozzon.
Kérjen árajánlatot, most!

Lakásfelújítás, generálkivitelezés Budapest és Pest vármegye területén, exkluzív minőségben!

/*** Collapse the mobile menu - WPress Doctor ****/