fbpx

Lakásfelújítás

Lépjen be a komplett lakásfelújítási élmény világába. Több mint 16 éves tapasztalattal, garantáljuk a csalódásmentes felújítást. Tervezéstől egészen a kivitelezésig, megvalósítjuk álmai otthonát. Úgy ahogy elképzelte.  

Házfelújítás

Miért válasszon minket?

Tapasztalt csapatunk és minőségi munkavégzésünk garantálja, hogy otthonának megújítása zökkenőmentes és hibátlan lesz.
Pontos árajánlatot adunk és átláthatóan kommunikálunk.
Egy profi és modern csapattal fog találkozni. 

Lakásfelújítási Szolgáltatásaink

Fedezze fel lakásfelújítási szolgáltatásainkat, amelyek minden igényét kielégítik.

Villanyszerelés

Épületgépészeti munkák

Kültéri és Beltéri festés, színezés

Hőszigetelés

Nyilászáró csere

Kőműves munkák, falazás, betonozás

Tetőfedés, tetőfelújítás, bádogos munkák

Falazás

Kérjen Ingyenes Konzultációt: Segítünk Önnek megtalálni a Legjobb Megoldást!

Nem biztos abban, hogy pontosan mire lenne szüksége otthona felújításához?

Ne aggódjon, mi itt vagyunk segíteni! Kérjen ingyenes konzultációt, ahol szakértő csapatunk segít felmérni az igényeit, és együtt tervezhetjük meg a legoptimálisabb megoldást az Ön számára. Fedezze fel a lehetőségeket és lépjen az új, frissített otthona felé!

Minden egy kézből

 

Lakásfelújítás során fontos szempont, hogy minél kevesebb stresszel és zökkenővel járjon az egész folyamat. Ezért úgy alakítottuk ki folyamatainkat, hogy Önnek csak egy emberrel kell a kapcsolatot tartania.

Teljes körűen vállaljuk a feladatokat. Az áttervezéstől kezdve a kivitelezésig minden lépést koordinálunk, hogy Önnek csupán az irányokat kelljen megadnia.

A lakásfelújítás folyamata összetett lehet, de mi arra törekszünk, hogy minél gördülékenyebbé tegyük az egészet. Ezért a komplex megoldásunkkal Önnek annyi a dolga, hogy bólintson rá az elképzeléseire, mi pedig gondoskodunk arról, hogy minden a tervek szerint haladjon, és Ön elégedetten nézhesse végig, ahogy álmai otthona valósággá válik.

Ha például egy teljesen felújított ház vagy új konyha esetleg fürdőszoba a cél, akkor az egész folyamatot mi intézzük, beleértve a tervezést, az anyagbeszerzést és a munka végrehajtását is. Ön elmondja nekünk, mire van szüksége, és mi gondoskodunk arról, hogy az elképzeléseit valóra váltsuk.

Ezáltal nem kell több különböző szakemberrel kommunikálnia, ami rengeteg időt és energiát takaríthat meg. Ráadásul mindennek egyetlen felelős személye lesz, akivel egyeztethet, így bármilyen kérdés vagy változtatási igény esetén könnyen és gyorsan megoldást találhatunk.

Garancia

100% Határidő garancia

A határidő garanciánk keretében garantáljuk, hogy lakásfelújítási projektje pontosan és időben elkészül. Hiszünk abban, hogy minden ügyfélnek jogában áll pontos és megbízható kivitelezést várni, és ezt mi komolyan vesszük.

Költség Garancia - Rejtett Költségek Nélkül

Anyagi garanciánkkal kötelezettséget vállalunk az Ön számára, hogy költségvetését pontosan betartjuk, és semmilyen rejtett költség nem fogja meglepni Önt a felújítási projekt során.

Vélemények rólunk

Kommunikatív csapat! Gyors egyeztetés! Az időpont pontos betartàsa!! Pontos,precíz munka a megbeszéltek szerint! Nagyon korrekt àr !!☝️☝️

– Hajdú Gábor

Pozitív: Pontosság, Szakszerűség, Érték Pontos, gyors, szakszerű munka. Az ár is rendben volt, ajánlom mindenkinek!

– Kiss Mihály

Pozitív: Minőség, Pontosság, Szakszerűség, Válaszadási hajlandóság, Érték Gyors, pontos és szakmailag kiválóan felkészült csapat. Megoldásorientált hozzáállásuk miatt bátran mondhatom, nincs lehetetlen nekik. Mosolyogva állnak bele a legkritikusabb feladatba és az utolsó simításoknál sem hagy alább a kezdeti lendület. Örülök, hogy megtaláltuk őket! Csak ajánlani tudom!

– Farkas Laura 

Kérjen árajánlatot az Ön igényeire szabva, minden más a mi feladatunk

kötelezettségmentes ingyenes árajánlatot adunk!

Lakásfelújítás, generálkivitelezés Budapest és Pest vármegye területén, exkluzív minőségben!

/*** Collapse the mobile menu - WPress Doctor ****/