fbpx

Teljeskörű lakásfelújítás

Szolgáltatások

Miben lehetünk segítségére? Ismerje meg szolgáltatásainkat!

Teljeskörű lakás és házfelújítás

Teljeskörű lakásfelújítás

A teljeskörű lakásfelújítás egy átfogó és komplex folyamat, amely során a lakás minden részletét a megrendelő igényeire szabva alaposan felújítjuk és modernizáljuk, beleértve a falakat, burkolatokat, nyílászárókat, áram és vízvezeték-rendszert, valamint különféle helyiségeket is, hogy a végeredmény egy teljesen megújult és friss otthon legyen.

Beltéri és kültéri festés, színezés, glettelés

Beltéri és kültéri festés, színezés, glettelés

Új életet lehelünk otthonának kültéri és beltéri falaira festékekkel, színezéssel és igény esetén gletteléssel. Alapos előkészítő munkálatokat követően felvisszük az új rétegeket, majd a száradási időt követően élvezheti otthonának megújult atmoszféráját. Munkánk során minőségi anyagokat használunk, így garantálható a tartós és esztétikus végeredmény.

Villanyszerelés

Villanyszerelés

A megfelelő villanyszerelés nemcsak a biztonságos működés alapja, hanem kulcsfontosságú szerepet játszik az energiahatékonyság elérésében is. Cégünk vállalja lakások és épületek elektromos rendszereinek szabványok szerinti kiépítését és karbantartását, ezen felül konnektorok, kapcsolók és világításrendszer telepítését. Az általunk elvégzett villanyszerelés garantálja a tűzbiztonságot, energia-hatékonyságot és kényelmet otthonában.

Épületgépészeti munkák

Épületgépészeti munkák

Az épületgépészet felelős az épületek hűtéséért, fűtéséért, légcseréjéért és vízellátásáért, biztosítva ezzel a megfelelő komfortot és funkcionális működést az épületekben. Ez magában foglalja a fűtési, szellőzési és légkondicionáló (HVAC) rendszerek telepítését, valamint a víz- és csatornarendszerek kiépítését és karbantartását. A minőségi épületgépészeti munkák biztosítják az optimális belső klímát és az energiatakarékosságot az épületekben.

Nyílászáró csere

Nyílászáró csere

Régi nyílászáróinak cseréjével hozzájárulhat a hőszigetelés javulásához, így csökkentheti az energiaveszteséget, fűtési és hűtési költségeket, ezáltal hosszútávon jelentős megtakarítást érhet el. A modern ajtók és ablakok hatékonyan szűrik a zajt, emellett esztétikai szempontból is jelentősen növelik az ingatlan megjelenését. Élvezze otthona nyugalmát a külvilág zaja nélkül, bízza ránk nyílászáróinak cseréjét!

Külső hőszigetelés

Külső hőszigetelés

A külső hőszigetelés rendkívül hatékony módszer a hőveszteség csökkentésére otthonában, emellett segít kiegyenlíteni a belső hőmérsékletet. Az épületekben jelentős mennyiségű hő veszhet el a falakon keresztül, amely a fűtési és hűtési költségek emelkedéséhez vezethet. A megfelelő szigetelés hozzájárul az épület hosszú távú élettartamához is, mivel véd a nedvességtől és penésztől.

Miért érdemes felújítási munkáit a Molnár Generál csapatára bízni?

N

Tapasztalattal rendelkezünk az építőiparban, ismerjük az aktuális előírásokat és szabványokat. Ez biztosítja, hogy az építkezés minden szakasza a legmagasabb minőségi szinten történjen.

N

Rendelkezünk a szükséges erőforrásokkal és szakemberekkel, hogy hatékonyan elvégezzük a megbízást. Az építkezés során számos különböző szakemberre van szükség, cégünk képes megfelelően koordinálni és felügyelni ezeket a munkákat, így garantált az időben történő elkészülés és a zökkenőmentes folyamat.

N

Az ügyfél igényeihez igazítva kiváló minőségű anyagokat és felszereléseket használunk az építkezés során, hogy a végeredmény minősége kifogástalan, az átadott munka pedig hosszútávon tartós legyen. A rossz minőségű anyagok és eszközök használata gyakran vezet problémákhoz és hibákhoz az épületben.

N

Vállaljuk a felelősséget a munkánkért és rendelkezünk biztosítással. Ha bármilyen hiba vagy probléma merül fel az építkezés során vagy a későbbi időszakban, cégünk vállalja a javítást és a garanciát. 

N

Segítséget nyújtunk az engedélyeztetési folyamat során. Az építési engedélyek beszerzése és az adminisztratív feladatok elvégzése bonyolult lehet. Sokéves tapasztalatunkkal segítünk navigálni ezen a területen, hogy a projekt a szükséges engedélyekkel és dokumentációval rendelkezzen.

Kérje kötelezettségmentes
lakásfelújítási ajánlatunkat!

Kiszállási területeink

A Molnár Generál csapata elsősorban Budapest és Pest megye teljes területén vállalja a generálkivitelezést.

Kiszállási területeink

Lakásfelújítás, generálkivitelezés Budapest és Pest vármegye területén, exkluzív minőségben!

/*** Collapse the mobile menu - WPress Doctor ****/